loading

A legjobb ár-érték arányban szeretne új autót vásárolni?

Olyan modellt keres, mely egyszerre stílusos, innovatív és igazán megbízható is? 


Látogasson el kereskedésünkbe október 11-én vagy 12-én, és válassza ki vadiúj járművét, mely most a legjobb felszereltséggel, számos extrával lehet az öné igazán kedvező áron!

De mit is kínálunk pontosan? 

 • Meghosszabbított nyitvatartás
 • Akár 1.500.000 Ft kedvezmény
 • 5 év garancia
 • Kiváló felszereltség számos kényelmi- és biztonsági extrával
Ne hagyja ki Milliós Hétvégénket, válasszon készleten lévő modelleinkből!

Kérdéseivel forduljon hozzánk!

                                            TEL: +36-1-323-7823

Opel Astra: Biztonság és kényelem négy keréken


Ha a valódi sokoldalúságot keresi, jó helyen jár! Különböző modellverzióival az Astra minden vásárlói igény kielégítésére képes! Válassza a klasszikus ötajtóst, ha egy autentikus városi autóra vágyik, a Sports Tourer-t, ha nagy teret szeretne csomagjainak, vagy az Astra Sedan-t, ha a dinamikus vezetési élményt keresi!

Opel Astra Best most 5.150.000 Ft-tól!

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • 1.4 literes, 125 lóerős benzinmotor
 • Érintőképernyős infotainment rendszer telefonkivetítéssel, Bluetooth- és USB csatlakozással
 • Tolatóradar elöl és hátul
 • Tolatókamera
 • Fűthető első ülések és kormánykerék
 • Fedélzeti számítógép
 • És még rengeteg extra!

Kérjen árajánlatot


Opel Astra Sports Tourer most 5.699.999 Ft-tól!

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • 1.4 literes, 125 lóerős benzinmotor
 • Érintőképernyős infotainment rendszer telefonkivetítéssel, Bluetooth- és USB csatlakozással
 • Tolatóradar elöl és hátul
 • Tolatókamera
 • Fűthető első ülések és kormánykerék
 • Fedélzeti számítógép
 • És még rengeteg extra!

Kérjen árajánlatot

 Opel Astra J Sedan Best kizárólag a készlet erejéig!

*a kép csak illusztráció

A felszereltség főbb elemei:

 • 1.4 literes, 125 lóerős benzinmotor
 • Rádió Bluetooth- és USB csatlakozással
 • Tolatóradar hátul
 • Teljes méretű pótkerék
 • Fűthető, bőrborítású kormánykerék
 • Fedélzeti számítógép
 • És még rengeteg extra!

Kérjen árajánlatot

Astra 5-ajtós, 120 év, 1.4 XFL, 92 kW / 125 LE Start/Stop, 6-sebességes manuális
A kibocsátás adatai jelenleg nem elérhetők.
Astra Sports Tourer, 120 év, 1.4 XFL, 92 kW / 125 LE Start/Stop, 6-sebességes manuális
A kibocsátás adatai jelenleg nem elérhetők.
Astra 4-ajtós, Enjoy, D 1.4 NET, 103 kW / 140 LE, 6-sebességes manuális
A kibocsátás adatai jelenleg nem elérhetők.

Kapcsolat

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.

A képen extraként választható felszerelés is látható. A képen látható autók illusztrációk.

A leírások és az illusztrációk olyan felszereléseket is tartalmazhatnak, melyek nem részei az alapfelszereltségnek. A feltüntetett adatok a publikálás időpontjában pontosak voltak. Fenntartjuk a jogot, hogy változtassunk a megjelenésen és a műszaki tartalmon. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A feltüntetett opcionális tartalom felár ellenében rendelhető meg. Járműveink elérhetősége, műszaki jellemzői és pontos felszereltsége változhat, egyes elemek csak bizonyos országokban vagy felárért rendelhetők. Részletes és aktuális információkért keresse fel helyi Opel márkakereskedőjét.

+) WLTP: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) használatával történik, a 715/2007/EK és a 2017/1151/EU rendeletnek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján). Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket. A hivatalos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

++) NEDC: Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a WLTP eljárás alapján történik, a vonatkozó értékeket pedig visszaalakítják a NEDC rendszerbe az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében, a 715/2007/EK, 2017/1153/EU és 2017/1151/EU rendeleteknek megfelelően.
Az értékek nem veszik figyelembe az egyéni használati és vezetési körülményeket, az opcionális felszereltséget, és a gumiabroncsok jellegzetességeit. A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO2-kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO2-kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető.

+++) Kifutott járművek / könnyű haszonjárművek: Minden feltüntetett adat az alapfelszereltségű EU alapmodellre vonatkozik. A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a 715/2007/EK és 692/2008/EK rendeleteknek megfelelően (az adott időpontban hatályos változatok alapján), az üzemkész jármű súlyát figyelembe véve, a rendeletben meghatározottak szerint történik. További tartozékok használata és a gyárilag beépített extra felszereltség a jelzettnél kissé nagyobb fogyasztási és CO2-kibocsátási adatokat eredményezhetnek. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok nem egy konkrét járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Kizárólag a különböző járműváltozatok összehasonlítására szolgálnak, és eltérhetnek a valós vezetési körülmények között elért tényleges üzemanyag-fogyasztástól, amelyet nagymértékben befolyásolhat a vezetési stílus és az üzemeltetési körülmények. További felszerelések használata növelheti a jármű üres tömegét, egyes esetekben a jármű tengelyterhelését és össztömegét, és csökkentheti a vontatható tömeget. Ez a maximális sebesség csökkenéséhez és a gyorsulási idő megnövekedéséhez vezethet. A teljesítményadatok 75 kg tömegű vezetővel, továbbá 125 kg terheléssel értendők. 

5 év garancia: A 2+3 év kiterjesztett garancia max 100.000 km futásteljesítményig. A Meghosszabbított Jótállás a gyári alap jótállással megegyező tartalmú teljes jótállás. A Meghosszabbított Jótállás időtartama az új járművekre vonatkozó alap gyártói 2 éves/korlátlan futásteljesítményre szóló gyártói jótálláson felül, annak végétől kezdődően 3évig, de legfeljebb 100.000 km futásteljesítmény eléréséig (attól függően, hogy melyik következik be hamarabb) terjed ki.
Kombinált használat esetén az Astra BEST D1.4XFL (92kW/125HP) MT6 S/S modell átlagfogyasztása WLTP kombinált módban: 6-6,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 136-153 g/km. A képen látható autó illusztráció. Konkrét árajánlatokért, részletes műszaki adatokért és az akció részleteiért, kérjük, látogasson el a www.opel.hu weboldalra, vagy forduljon a részt vevő Opel-márkakereskedéseinkhez. Jelen tájékoztatásban foglaltak az akcióban részt vevő Opel-márkakereskedésekben megrendelt autókra, október 11-12-én, vagy a készlet erejéig érvényesek. Az Opel Southeast Europe Kft. és márkakereskedésünk fenntartják a jogot a gépkocsira vonatkozó ajánlat megváltoztatására, illetve visszavonására.

Ugrás az oldal tetejére